Työpaikan tulee olla täynnä luovuutta. Useimmissa yrityksissä luova ajattelutapa puuttuu. Luovuus tulee luoksesi ajoittain ja paikoissa, joita et odottaisi. Luovuutta ei voi pakottaa tapahtumaan, mutta luovaa työpaikkaa voi kehittää. Ja tämä työpaikka inspiroi luovaa ajattelutapaa. Lopulta sinulla on luovempi työnkulku työntekijöiden ja esimiesten välillä.

Pidätkö itseäsi luovana tai et, työpaikallasi on aina parantamisen varaa. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä luovuuden herättämiseen yrityksessäsi.

Miksi luovuus on niin tärkeää?

Luovuuden palkitsevin vaikutus on mahdollisuus saada aikaan merkityksellisempiä tuloksia. Kun jatkat työskentelyä entiseen tapaan, ei ole mahdollisuutta ottaa riskejä ja löytää uusia tapoja suorittaa tehtäviä, mikä eliminoi luovuuden mahdollisuuden työpaikalla.

Alla oleva lista sisältää 29 vinkkiä luovuuden lisäämiseen työpaikalla. Nämä vinkit ovat sekä luovien että muiden alojen yrityksiltä. Ne antavat sinulle käsityksen luovuuden herättämisestä, vaikka et olisi luovalla alalla.

Valitsimme yritykset katsomalla palkintoja, jotka ne ovat voittaneet luovuudestaan ​​Internet Advertising Competitionissa (IAC). Selvitimme myös Glassdoorin työntekijöiden kommentit löytääksemme heidän parhaat strategiansa. Työntekijöiden kommentit koskevat yrityksen ilmapiiriä ja kokemuksia luovuudesta.

Pyydä ulkopuolinen katsomaan projektejasi.

Ulkoistaminen ei ole uusi termi, mutta sillä voi olla suuri arvo, kun yritetään herättää luovuutta.

Mainostoimisto käyttää termiä Outthinking viittaamaan käytäntöönsä käyttää ulkopuolisia löytämään uusia näkökulmia projekteihin. Näillä ulkopuolisilla ei ole mitään tekemistä projektisuunnitelman kanssa, he eivät kuulu virastoon eivätkä ole asiakkaan toimialalla.

Kannustaa henkilökohtaista yhteistyötä.

Yhteistyön kautta saat projektiin uusia, monipuolisia näkökulmia, joita ei luultavasti saisi, jos tekisit jotain yksin. Johtajat voivat rohkaista yhteistyötä varmistamalla, että toimistot ovat ihmisten käytettävissä.

Käytä Playta henkilökohtaisemman osallistumisen luomiseen.

Kun ajattelet aikaa, jolloin olit luovin, muistat luultavasti jotain lapsuudestasi. Siksi TvGla uskoo leikin käyttöön lapsellisella tavalla. Toisin sanoen sinun pitäisi tehdä työstäsi viihdyttävämpää ja sitoutuneempaa.

Voit toteuttaa lapsellista leikkimistä etsimällä, tutkimalla, keräämällä, personoimalla, vertaamalla, valitsemalla, ostamalla ja jakamalla. Toteuttamalla tämän strategian yrityksesi työpaikalla kannustat myös henkilökohtaista osallistumista. Silloin työntekijät ja johtajat osallistuvat ja sitoutuvat enemmän työhönsä.

Pyydä parannuksia.

Kun teet päätöksiä yrityksestäsi, työntekijöiden ajatukset jäävät usein huomiotta. Suurin osa työntekijöistä on toimistossa noin 40 tuntia viikossa. Joten he tietävät, jos jotain on muutettava, ja heillä on usein omia ideoitaan.

He eivät kuitenkaan välttämättä tule luoksesi parannusideoitaan. Kysy siis työntekijöiltäsi heidän mielipiteitään ja ideoitaan. Näin voit helposti saada työntekijäsi mukaan ja saada lisää ideoita työpaikan parantamiseen.