TERVEELLISET SYÖMISRESURSSIT

Harkitse yhden “kausiluonteisen” aterian syömistä joka viikko.
Tämä tarkoittaa vain hedelmien ja vihannesten käyttöä, jotka ovat sesonkiaikana, joita ei kasvateta eri ilmastoissa ja kuljeteta kaukaa. Jos teet ostoksia viljelijämarkkinoilla tai liityt CSA: han, tämä on helppoa, koska heillä on vain kausituotteita. Vanhemmat lapset saattavat nauttia kaavion tekemisestä siitä, milloin heidän suosikkihedelmänsä ja vihanneksensa ovat saatavilla paikallisesti, ja he voivat odottaa ostostaan.

zackbum

Resursseja

Osta yhdessä äitibloggaajamme kanssa käyttämällä terveellistä ruokalistaansa lapsille ja perheille. Käytä näitä vinkkejä nirso syöjien saamiseen kokeilemaan uusia ruokia. Ruoka-allergiat ovat nykyään hyvin yleisiä — saat paremman käsityksen ruoka-aineallergioista.

Tässä on 11 pähkinätöntä lounasideaa esikoululaisille.

Etsi reseptejä terveellisiin taaperon sormiruokiin ja terveellisiin taaperovälipaloihin. Perhehuone-blogistamme voit kirjoittaa viestejä perheen terveydestä, ravitsemuksesta ja lapsiystävällisistä resepteistä. Etsi Learning at Home -aktiviteeteistamme ja tutustu oppimispeleihin, joita voit leikkiä lastesi kanssa ravintoloissa odotellessasi. Ravitsemus on vain osa terveellistä elämäntapaa. Katso tämä webinaari perheen kunnosta.