Parhaat elintarvikkeet syödä leikkauksen jälkeen paranemisen edistämiseksi

On 10 ruokaa, jotka tarjoavat kehollesi energiaa ja ravintoa, jota se tarvitsee infektioiden torjumiseksi, paranemisen nopeuttamiseksi, voiman ja energian lisäämiseksi ja ravintoainevarastojen ylläpitämiseksi. Parasta on, että nämä 10 parasta ruokaa ovat herkullisia! Ne ovat myös paljon nautinnollisempia, kun ne jaetaan ystävän tai perheenjäsenen kanssa, jotta pysyt sitoutuneena ja onnellisena toipumisen aikana.

Antioksidantit ovat ravitsemuksen voimalaitos, joka auttaa kehoa

korjaamaan vaurioita. Täydellinen leikkauksen jälkeen! Antioksidantteja sisältävät hedelmät ovat: Viinirypäleet Granaattiomenat Mustikoita Vadelmat Mansikoita Goji-marjat Karhunvatukat Vihanneksia
Vihanneksista löydät vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka ovat joitain tärkeimmistä ravintoaineista parantavassa ruokavaliossasi.
Rasvat (pähkinät, öljyt, kalat) Muista, että terve rasva on ystäväsi. Erityisesti leikkauksen jälkeen terveellinen rasva auttaa kehoasi imemään kaikki ne namia vitamiineja, joita saat hedelmistäsi ja vihanneksistasi. Rasva on välttämätöntä immuunijärjestelmän vahvistamiseksi ja infektion mahdollisuuden vähentämiseksi.

Marjat

Tummat lehtivihreät Lehtivihannekset eivät välttämättä ole yhtä suosittuja kuin värikkäät marjat ja namiarasvat, mutta ne ovat elintärkeitä! Runsaasti vihreää annos lautasellasi (tai smoothiessasi) antaa sinulle annoksen A-, C- ja E-vitamiinia sekä K-vitamiinia, joka on välttämätön veren hyytymisen kannalta.